Kurum Adı : Güngörmüş İlkokulu
WEB Adresi : http://gungormusilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Güngörmüş İlkokulu

VİZYON
0Her yeni bir uygarlığın; her eğitimli insan, çağdaş ve güçlü bir Türkiye’nin müjdecisidir. Geleceğin Türkiye’sini güneş gibi aydınlatmak, yıldızlar kadar yükseltmek ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak, bilimin ışığında yürümek için el ele vermek. Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarının, ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda yetişmek üzere orta öğrenime öğrenci yetiştirmek için varız.

MİSYON
Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bireysel farklılıklarına saygı duymak, onların becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, öğrencilerimizin daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip yetiştirmek, öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak. Okulumuz anayasada ve Milli Eğitim Temel Kanunu’nda ifadesini bulan kendisi için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını bulunduğumuz çevrenin koşullarının da dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamaktır.

Öğretmen Sayısı : 1
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 7
Öğretim Şekli : normal öğretim yapılmaktadır
Ders Başlama ve Bitiş Saati : Ders başlama: 8.30 Ders bitiş: 14.20
Derslik Sayısı : 1 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 1
Lojman Bilgisi : okul lojmanı kullanılmayacak durumdadır.
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Soba ile ısınmaktadır

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : ilçe merkezine uzaklığı 50 km kadardır. İle uzaklığı 85 km kadardır.
Ulaşım : Ulaşım özel araçlarla sağlanmaktadır
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Hz. Üzeyir Peygamber ziyaretinden sonraki ilk yol ayrımından itibaren 14 km mesafededir.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: